Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata

de Krystyan Trendy in Pastrav, 25 Mai 2014 | 9093 vizualizari

 

Va place pastravul ? ;;)

 

INGREDIENTE

  • 6 pastravi
  • sare
  • 200 -300g faina
  • 300-400 ml ulei
  • Pentru mujdei :
  • 1 capatana de usturoi
  • 25 ml ulei
  • 25 ml otet
  • sare
  • verdeata proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata:

Pastravii ii curatam de intestine,ii spalam cu apa rece si  stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare .

Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina .

Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul.

Trecem bucatile de pastrav prin faina ,apoi le pune in tigaie la prajit. 

Cand pestele este rumenit ,il scoatem cu o paleta pe un platou acoperit cu un servet de hartie.

Mod de preparare a mujdeiului :

Curatam usturoiul,il spalam apoi il zdrobim cu aparatul de usturoi.Adaugam sare,ulei,amestecam putin ,punem si putina apa ,otetul si verdeata spalata cu apa rece si tocata marunt.Amestecam bine si mujdeiul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai