Pastrav la cuptor

de lacrimioara in Pastrav, 26 Sep 2010 | 15988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • sare,
  • boia,
  • rozmarin( condimente la alegere),
  • 1 lamaie,
  • usturoi,
  • ulei masline 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

pastraviI se spala se curata se sterg cu hartie de bucatarie de apa,

se condimenteaza  se umplu cu feliI de lamaie ,usturoi taiat feli,

se ung cu boia si se pun in tava cu uleiuL  de masline

se introduc la cuptor 40 minute la 200 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav picant cu portocala si verdeturi