Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

de T I M E A in Pastrav, 25 Iun 2013 | 13641 vizualizari

 

Mananc destul de rar peste din pacate. Nu imi place orice tip de peste si in general prefer sa fie file. Ador somonul si tonul dar sunt exagerat de scumpe. Am facut un compromis cu acest pastrav somonat care e si el cam scump dar a fost delicios si cu siguranta am sa mai cumpar. L-am gatit asa cum imi place mie cel mai mult, adica cu faina de malai si prajit.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastrav somonat
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • cateva linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • Pentru servit/portie
  • 1/2 lamaie
  • rosie
  • busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai:

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem.

Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat.

Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si prajim timp de aprox. 3 minute pe ambele parti.

Scoatem pestele pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pestele cu lamaie si cu felii de rosii peste care prasaram busuioc proaspat tocat.

Va asigur ca aceste arome nu au cum sa nu va gadile papilele gustative.

Pofta mare sa aveti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit