Pate de casa

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • -200 ml lapte
  • -150 gr unt
  • -1 foaie de dafin
  • -boabe piper
  • - 3 oua
  • -sare
  • -busuioc(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de casa:

Ficateii se curata si se pun la fiert in lapte, piper si foaiea de dafin! fara sare timp de 15 min. Dupa ce s-au fiert se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine se adauga untul moale si galbenusurile de ou fierte, sare dupa gust si  busuioc verde se mixeaza pana cand totul devine o pasta fina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu din ficat de curcan cu verdeturi de Provence