Pateu de butterfish afumat

de RuxyRux in Peste, 2 Noi 2015 | 4536 vizualizari

 

O incredibila bunatate....neaparat sa-l gustati macar o data...merita din plin! Il puteti aranja intr-o farfurie intr-un mod mai deosebit...sau il puteti intinde taraneste pe paine de secara cu o ceapa rosie de apa alaturi...vai!

 

INGREDIENTE

  • o bucata grosuta de butterfish afumat( 350 gr)
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 70 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • un varf de lingurita de turmeric
  • piper negru un praf
  • o lingurita de mustar
  • ceapa rosie de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de butterfish afumat:

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari.

Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul.

Se mixeaza pana devine totul o crema omogena. Pateul se pastreaza la rece pana cand il mancam.

Noi l-am mancat pe paine de secara cu ceapa rosie buna si dulce...mmmmmm....n-am cuvinte sa va descriu cat este de gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.11.2015, 23:06

Eu nu o sa fac nazuri servesc si asa taraneste ,... si aranjat

mirela0911 1

03.11.2015, 07:00

Cred ca e tare buna, mi-ar place așa cu ceapă!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somn pitic crocant