Pateu de casa

de ony in Ficat, 31 Ian 2011 | 5916 vizualizari

 

dupa ce am constatat ca cel din comert este plin de E-uri si amidon ,am decis sa prepar singurica pateul in casa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
  • condimente
  • 50 gr margarina
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

se spala ficatul f bine ,apoi se pune la fiert in apa cu sare; se spumeaza bine,iar dupa ce a fiert se rastoarna intr-o strecuratoare. 

separat se pun 100 ml ulei la incins si se toaca 2 cepe,care se calesc impreuna cu ficatul;se adauga si margarina si se mai lasa 10 minute;

dupa ce s-au calit,se dau plrin blender pana se face o pasta si gata pateul,un deliciu!!!

TIPS-URI

1

dupa preferinte se poate adauga si verdeatza,sau ciuperci;dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de casa din ficat de pui si mar copt