Pateu de casa

de Mitinita in Pui, 20 Feb 2011 | 6092 vizualizari

 

Nu mai cumpar in veci pateu din comert!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 -400 gr de ficat de pui
  • 1 ceapa mare,taiata in patru
  • 1 cescuta de apa
  • 100 gr unt
  • ienihabar
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

 Se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.

Se fierb cam 20 de minute,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.

Se adauga untul.

Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.



TIPS-URI

1

se pastreaza la frigider intr-o cutie inchisa ermetic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]