Pateu de casa de ficatei de pui

de Mihaela11_jo in Ficat, 23 Ian 2012 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui( proaspeti)  
  • 2 cepe mari  
  • 1 lingurita de sare( sau dupa gust)  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat( sau dupa gust)  
  • 2 pachete de unt( 400 g)  
  • ulei de masline  
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa de ficatei de pui:

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa. Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana s-au prajit bine . Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.

Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei. Se mai adauga sare dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat de porc