Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde

de Constelatialeu in Ficat, 3 Apr 2019 | 5202 vizualizari

 

Abureala de seara cand n-ai chef de altceva.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • un manunchi de usturoi verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 cana cu lapte dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita amestec ierburi de gradina si marar
  • 1 cana cu amestec de rosii si ardei
  • 1 cescuta cu apa
  • cca 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde:

Turnam peste ficatul de pui cana cu lapte. Curatam usturoiul verde si-l taiem marunt. Ardeiul se taie cubulete mici. Tigaia wok se pune pe foc la incins se adauga uleiul si apoi usturoiul si ardeiul, se presara putina sare si se caleste cca 15 min, apoi se pune amestecul de rosii si ficatul de pui dupa ce l-am scos din lapte ( laptele il fragezeste si il indulceste). Se adauga apa si putin piper si se acopera cu un  capac, se lasa focul mic si cca 30 min se lasa cu capacul acoperit. La final adaugam 1 lingurita de amestec ierburi de gradina si marar. Se serveste cu mamaliguta si castraveciori murati sau fiecare cu ce doreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

05.04.2019, 19:38

Din asta nu refuz nici la oră târzie

Rocsi 1

05.04.2019, 19:49

Eu nu mananc ficatei, dar ai mei sigur ar fi mancat tot ce ai acolo!

Constelatialeu 1

05.04.2019, 20:00

Multumesc dragutilor !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit