Pateu de macrou afumat

de micky in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2011 | 7128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75g unt moale
  • 175g crema de branza
  • 350g macrou afumat
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingura de arpagic(cozi verzi tocate marunt)
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de macrou afumat:

Se marunteste pestele, cu mana, se adauga untul si crema de branza si amesteca bine, bine pana se formeaza pasta. Se adauga zeama de lamaie, arpagicul si putin piper. Si e gata.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu urda si marar ca in Maramures