Pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 5608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj mai mare
  • 100 g branza sarata (telemea, feta), eu am folosit telemea
  • 1 ou si un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza sarata:

Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate .

Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza in afara. Dupa ce le-am terminat de umplut, am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat frumos, nu foarte aproapeuna de alta pentru a nu se uni, apoi le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor aprox 30min pana s-au umflat si s-au rumenit frumos deasupra.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]