Pateuri cu branza si oregano

de Carmen in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2017 | 4170 vizualizari

 

Pentru situatii de urgenta - aluatul de foietaj congelat nu lipseste din frigider
Ce poti face cand cineva din casa chiar are o pasiune pentru pateurile cu branza, dar il rogi sa nu-si cumpere din drum? Scoti, decongelezi si coci. Stii macar ca branza ce ai pus-o, e curata, ca oul pentru aspect e proaspat, ca totul este atent supravegheat si-i faci omului pofta. Si mai e ceva... se fac atat de repede.
Dar cel mai mult si mai mult mie personal, imi place sa ma joc cu formele pateurilor.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foietaj
  • Umplutura :
  • 200 gr branza de oaie 
  • oregano
  • galbenus de ou
  • 2 linguri de lapte sau un ou intreg batut
  • seminte de mac
  • susan si/sau chimen - in functie de gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si oregano:

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust.

Se coc la 170 grade C, aproximativ 20 minute.

TIPS-URI

1

oricand un succes

2

oricand un supliment langa o bere sau o cana cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]