Pateuri cu branza si oregano

de Carmen in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2017 | 3489 vizualizari

 

Pentru situatii de urgenta - aluatul de foietaj congelat nu lipseste din frigider
Ce poti face cand cineva din casa chiar are o pasiune pentru pateurile cu branza, dar il rogi sa nu-si cumpere din drum? Scoti, decongelezi si coci. Stii macar ca branza ce ai pus-o, e curata, ca oul pentru aspect e proaspat, ca totul este atent supravegheat si-i faci omului pofta. Si mai e ceva... se fac atat de repede.
Dar cel mai mult si mai mult mie personal, imi place sa ma joc cu formele pateurilor.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foietaj
  • Umplutura :
  • 200 gr branza de oaie 
  • oregano
  • galbenus de ou
  • 2 linguri de lapte sau un ou intreg batut
  • seminte de mac
  • susan si/sau chimen - in functie de gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si oregano:

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust.

Se coc la 170 grade C, aproximativ 20 minute.

TIPS-URI

1

oricand un succes

2

oricand un supliment langa o bere sau o cana cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza si spanac