Branza aromata

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 3526 vizualizari

 

cândva am vazut o reteta de branza pe un program tv si am zis sa o incerc si eu ,este o reteta frantuzeasca

 

INGREDIENTE

  • branza de capra
  • crengute de cimbru
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza aromata:

Incep prin a spune ca este o nebunie aceasta branza la salate, are un gust deosebit. Nu am scris cantitatile pentru ca nu este nevoie, fiecare pune cat are

Incepem prin a taia branza de capra cubulete mici ca pentru o salata. Dupa ce am taiat branza incepem prin a o aseza in borcan sau o casoleta de plastic. Dupa ce am asezat un rand punem 2 crengute de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti (nu pisati) apoi punem iar un rand de branza si iar cimbru si usturoi si tot asa pana terminam branza care o avem. La sfarsit adaugam ulei de masline extra virgin cat sa acopere branza in totalitate.

Putem sa folosim branza la salata dar si uleiul este bun si are si o aroma deosebita pentru ca este aromat .Aceasta branzica se poate folosi doar dupa 2 saptamani dupa ce am preparat-o

TIPS-URI

1

Ar fi bine ca branza sa fie luata dintr-o sursa sigura de undeva de la tara ca sa fiti siguri ca este chiar branza de capra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza marinata