Patratele cu lapte (Milch Schnitte)

de maria_claudia in Dulciuri, 28 Sep 2010 | 6886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4oua,
  • 4linguri de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri gris,
  • 2linguri faina,
  • 1lingurita praf copt,
  • 1lingura miere,
  • 2-3linguri lapte,
  • 4linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • 200ml lapte condensat,
  • 200ml frisca lichida,
  • 10g gelatina,
  • 100ml lapte,
  • 1lingura miere.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu lapte (Milch Schnitte):

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se dechid la culoare .Se adauga faina amestecata cu praful de copt, grisul, cacao,uleiul,laptele, mierea apoi, albusurile batute spuma. Se pune la cuptor ptr 15-20 minute .

Pregatesti crema : laptele se pune la foc mic impreuna cu laptele condensat pana acesta se dizolva,se ia de pe foc si se adauga gelatina care a fost inmuiata in apa.Se omogenizeaza bine. Cand este racita se adauga frisca batuta .Se taie blatul in doua si se pune crema. Se lasa la frigider ptr doua ore.

Peste prajitura se pune glazura de ciocolata sau se poate servi asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu lapte (Milch Schnitte)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]