Penne

de Lau in Penne, 23 Mai 2011 | 4501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne
  • 300 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 1 piept de pui
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • busuioc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 300 ml de apa
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne:

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se fierb pastele cu ulei si sare. Se curata jumatate de ceapa, se taie marunt si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se condimenteaza cu sare, rozmarin, busuioc, piper si boiaua de ardei. Se lasa sa fiarba cca 5 min impreuna

Pastele se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece. Se amesteca cu cascavalul si smantana

Se aseaza in farfurie si se adauga sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata si branza