Penne gigante Amaliatta

de amalia01 in Penne, 16 Noi 2017 | 4304 vizualizari

 

 
   Paste...paste...cand le-am vazut pe raftul magazinului nu m-am putut abtine. M-am gandit ce m-am gandit si "am copt" o reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne gigante ( 500 g)
  • 1 lg ulei de rapita
  • apa
  • sare
  • 200 g cascaval Delaco "de familie"
  • muschiulet cu crusta de verdeturi, feliat
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • 100 ml lapte
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne gigante Amaliatta:

Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple).

Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana, laptele si condimentele. Scoti pastele intr-o strecuratoare si le speli sub jet de apa rece.

Intr-un vas termorezistent torni uleiul. Fiecare bucata de paste o umpli cu cascavalul rulat in muschiulet si o asezi in vas. Dupa primul strat torni 1/3 din cantitatea de ou batut si continui pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa inchei cu ou batut, peste care adaugi cascaval ras.

Dai la cuptor pentru 30 de minute. Servesti imediat, cu multa dragoste.

Pofta buna!   

TIPS-URI

1

daca se intampla sa se mai rupa din paste nu dispera- le asezi frumos printre celelalte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gigante Amaliatta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]