Pozele nu sunt grozave. Nici nu aveam de gand sa postez reteta. Am vrut doar ceva rapid de servit. Dar a fost atat de bun, ca nu va pot spune! Din pacate nu am avut nimic verde ca sa colorez frumos platoul :( Dar l-am colorat, intr-un final, cu un vin rosu demisec! :P Zestrea Murfatlar. Acum sa imi zica specialistul daca se potriveste! Daca nu, asta este! S-a baut si mi-a placut!
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si il punem la prajit in cele 2-3 linguri cu ulei de masline. Setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute. Intre timp, am oparit pastele penne, pentru a nu astepta prea mult. Cand pieptul de pui s-a rumenit usor (cam 15 minute sunt suficiente) adaugam rosia taiata in cubulete mici, usturoiul si ceapa julien, condimentam dupa gust si le lasam sa se caleasca cam 5 minute. Adaugam apoi pastele penne si sucul de rosii, amestecam usor usor (eu am cam exagerat si s-au sfaramat pastele) si lasam Multicooker-ul sa termine programul pentru care a fost setat. Pe drept cuvant, sunt o nebunie! Mai ales daca va place mancarea picanta.
Pofta buna!