Pere in aspic

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 3158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • sirop de zahar ( dintro cana apa si o ceasca zahar)
  • esenta vanilie
  • 20 ml alcool dulce( eu am folosit Angeli)
  • jumatate plic gelatina
  • un varf lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aspic:

Perele au fost spalate, curatate si taiate cubulete. Eu le-am lasat si coaja. Intr-o cratita am pus untul. Peste unt,  perele, le-am calit pret de 5 minute. Am adaugat siropul de zahar, vanilia si alcoolul. Le-am lasat sa fiarba pana ce perele s-au inmuiat ( perele mele au fost mai tari si le-am lasat mai mult). Cand toata compozitia a fiert si s-a legat putin, am adaugat gelatina hidratata si topita. Am amestecat compozitia si am tranferat-o in boluri. Se lasa la rece cateva ore bune. Se serveste ca atare sau asezonata  dupa inspiratie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aspic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

alilianaa 1

20.10.2013, 19:10

Cleme, multumesc la patrat( stii tu!)si stie tot siteul

Rocsi 1

20.10.2013, 19:23

Mmm ce bun!

alilianaa 1

20.10.2013, 19:31


Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastarnac si morcovi cu miere la cuptor