Peste alb si creveti cu sos soia

de Catalina L in Peste, 30 Iun 2018 | 4459 vizualizari

 

O mancare rapida si simpla, copiilor si nu numai le va place foarte mult.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/peste-alb-si-creveti-cu-sos-soia.html

 

INGREDIENTE

  • 180 g fileu de peste alb (Corvina Rex peste putin gras)
  • 150 g creveti bio curatati
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura faina
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos soia
  • 1 ceapa
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb si creveti cu sos soia:

Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.

Tocati marunt ghimbirul si usturoiul curatat.

Sautati gimbirul si usturoiul intr-o tigaie in uleiul cald.

Taiati pestele bucati, puneti sare si piper si dati-l usor prin faina.

Gatiti pestele pe ambele parti - in jur de 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti pestele si dati deoparte.

Adaugati crevetii, morcovul, amestecati si puneti piper si sosul de soia.

Rumeniti crevetii cateva minute, puneti pestele si rumeniti impreuna 2 minute. Este gata.

Puneti in fiecare farfurie 3-4 bucati de peste, creveti si acompaniati cu un cartof natur.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb si creveti cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]