Peste cu legume coapte

de Dya Daniela Andrei in Peste, 28 Mar 2011 | 5596 vizualizari

 

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

P.S. La fel ca majoritatea retetelor postate si aceasta este destul de veche, iar din pacate imaginile intermediare lipsesc si modul de prezentare lasa de dorit.

 

INGREDIENTE

  • peste (orice doriti, daca imi aduc aminte bine, cred ca eu am folosit novac)
  • un cartof taiat cuburi
  • un morcov
  • o radacina de pastarnac
  • 2-3 ciuperci
  • un ardei capia rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei iute sau o lingurita de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume coapte:

Coacem legumele in sosul de rosii,  iar cand acestea sunt patrunse adaugam  pestele pe care il  stropim cu sos, periodic,  pentru a nu se usca. Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere