Peste la cuptor

de eleny2010 in Peste, 23 Mar 2011 | 9610 vizualizari

 

Aceste peste se numeste "Tsipura".. Este un peste specific greciei..foarte bun..dar cam gras. SI ptr a nu manca atat de gras... il pun pe gratarul aragazului. Am invatat ca este mai sanatos decat a-l pune in tava. ceva foarte simplu dar delicios.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • sare,piper si oregano.
  • 2-3 felii de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Se curata pestii ,se spala si se lasa putin la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust .

Se unge gratarul aragazului cu ulei sa nu se lipeasca pestele si dedesubt se pune o tava cu putina apa si 2-3 felii de lamaie, sa nu mai fie mirosul de peste atat de tare.


TIPS-URI

1

Eu servesc la masa doar cu salata verde si o lamaie ptr a stoarce atat peste peste ...cat si pe salata. La inceput mi se parea absurd ..dar acum nu trec 2 saptamanii fara sa mancam pestisorii astia cu lamaie :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

eleny2010 1

17.11.2011, 23:12

acum ca il vad.. ce as manca niste peste la cuptor... ar treb sa mancam cat sepoate de des peste.

MIUTA 1

17.11.2011, 23:32

Si eu vreau,imi place sa mananc peste

kitty_prettysweet 1

15.06.2012, 08:17

la cate grade ai pus pestele in cuptor? As vrea sa gatesc si eu un peste, sunt incepatoare si nu ma prea pricep la gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar