Peste pane

de lucy2002 in Peste, 4 Iul 2019 | 4943 vizualizari

 

Acest fel de peste il pregatesc destul de des in varianta asta, deoarece mi se pare a fi cel mai gustos chiar daca nu si cel mai sanatos. Este foarte bun cu mamaliguta si mujdei de usturoi. 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste trunchi de merluciu
  • 50 gr faina alba
  • 50 gr pesmet
  • 100 gr faina de malai
  • condimente pentru peste
  • 3 oua
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Dupa ce s-a dezghetat pestele, l-am verificat si am mai curatat pe ici colo si l-am dat printr-un jet de apa, apoi l-am tamponat cu servetele.

L-am sectionat in doua pe lungime, dupa care l-am trecut prin amestecul de faina alba, faina de malai, pesmet, condimente si la final prin ouale batute cu putina sare piper si l-am pus intr-o tigaie cu ulei ferbinte la prajit. L-am prajit la foc mediu pana a capatat o crusta aurie. Se scoate pe servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]