Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 21 Aug 2014 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot)
  • malai pentru mamaliguta
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • cateva linguri cu faina
  • ulei penrtu prajit
  • 2 lingurite cu ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Pestisorii se curata (de cap si interior), se spala foarte bine si se trec prin faina alba de grau.

Ii prajim in uleiul incins (pastrat apoi la foc potrivit) pana ce se rumenesc frumos. 

Intre timp, pregatim mamaliguta si mujdeiul de usturoi (usturoiul se va pasa cu putin ulei de masline).

Se servesc calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu am avut timp de un montaj frumos ... Cineva, adica Bbk tragea de mine ca voia sa pape! Ba si-a bagat furculita prin mamaliguta si a stricat-o :))

2

PS. Pentru ea am avut pastrav.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliguta si usturoi