Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 14892 vizualizari

 

Am găsit această rețetă pe blogul "Din lumea Laurei". Cum sunt în faza experimentelor, am zis să încerc. Și bine am făcut. Este o rețetă minunată și rezultatul a fost de excepție.

 

INGREDIENTE

  • 2 legături pătrunjel tocat mărunt
  • 100 g alune prăjite
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 50 ml ulei de masline 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto de pătrunjel:

Alunele se pun în robot și se mărunțesc bine. Se adaugă pătrunjelul tăiat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Se amestecă bine și la sfârșit se adaugă uleiul în fir subțire. Se formează o pastă care poate fi folosită imediat sau poate fi păstrată în borcan, la frigider pentru mai multă vreme. Dacă o pune-ți în borcan adăugați o lingură de ulei de măsline deasupra pastei.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto de pătrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]