Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 14003 vizualizari

 

Am găsit această rețetă pe blogul "Din lumea Laurei". Cum sunt în faza experimentelor, am zis să încerc. Și bine am făcut. Este o rețetă minunată și rezultatul a fost de excepție.

 

INGREDIENTE

  • 2 legături pătrunjel tocat mărunt
  • 100 g alune prăjite
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 50 ml ulei de masline 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto de pătrunjel:

Alunele se pun în robot și se mărunțesc bine. Se adaugă pătrunjelul tăiat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Se amestecă bine și la sfârșit se adaugă uleiul în fir subțire. Se formează o pastă care poate fi folosită imediat sau poate fi păstrată în borcan, la frigider pentru mai multă vreme. Dacă o pune-ți în borcan adăugați o lingură de ulei de măsline deasupra pastei.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto de pătrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu