Picioruse de broscute pane

de coandres in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2013 | 5097 vizualizari

 

este sezonul lor acum! sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • picioruse de broscuta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broscute pane:

Dam piciorusele prin faina, apoi prin oul cu sare si piper si le prajim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picioruse de broscute pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.03.2013, 15:15

sunt bune

Merisor 1

15.03.2013, 15:41

Stiu ca se mananca

coandres 1

15.03.2013, 19:15

sunt chiar o delicatesa si pot sa zic ca sunt mai bune decat un piept de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picioruse de broasca cu usturoi