Piept de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 16 Ian 2016 | 7437 vizualizari

 

De la un timp imi place sa folosesc hartia de copt atunci cand pregatesc diverse fripturi la cuptor. N-am eu cuc sau cioroi, dar am hartie de copt, un fel de ''aparat'' preistoric.......si ca sa vezi fatalitate pieptul de porc a avut fix, da' fix 1,069 kg, parca stia ca-s nascuta-n `69....

 

INGREDIENTE

  • 1,069 kg piept de porc cu sorici
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de copt, suficienta cat sa si acopar pieptul de porc.

Apoi am asezat pieptul de porc,l-am impanat cu usturoi, amacoperit cu hartia de copt si am turnat pe langa 1 pahar cu apa, am bagat vasul la cuptor, la foc moderat, cca 2 ore, inainte cu 20 min am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti cu varza si ardei iuti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Catalina L 1

17.01.2016, 18:23

f bun

mihaelar63 1

18.01.2016, 01:28

Ce pofta mi-ai facut

Gicuta 1

18.01.2016, 08:57

Arata delicios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]