Piept de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 3 Apr 2011 | 14966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de porc
  • 250 ml vin alb
  • 2 linguri sos soia
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimNet picant
  • rozmarin
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la tigaie:

Intr-un vas se amesteca vinul cu sosul de soia, se pun felii de usturoi, condimetul picant apoi se pune carnea si se lasa la frigider 3 ore.

Dupa 3 ore se pune un pic de ulei in tigaie. Cand s-a incins se pune carnea si se lasa sa se prajeasca cu capac.(intai carnea va lasa apa) ; dupa 15 min cand incepe sa scada apa lasata de carne se pune marinada in care a stat si se lasa tot cu capac pana cand scade.

Se serveste cu ganitura de orez/ cartof.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]