Piept de pui cu cascaval

de nadea68 in Pui, 13 Dec 2013 | 4652 vizualizari

 

Ceva simplu si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 3 felii piept de pui
  • 40 g faina alba
  • 40 g unt
  • 1 pahar vin alb
  • 3 felii cascaval taiat subtire
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui taiat felii se da prin faina si se pune la rumenit intr-o tigaie unde am pus untul.

Cand e rumenit pe ambele parti adaugam sare, piper si vinul . Deasupra fiecarei felli de piept punem cate o felie de cascaval.

Cand cascavalul e topit,mancarica noastra e gata.

Se serveste foarte cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta a la Vasi