Piept de pui cu cascaval

de nadea68 in Pui, 13 Dec 2013 | 5159 vizualizari

 

Ceva simplu si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 3 felii piept de pui
  • 40 g faina alba
  • 40 g unt
  • 1 pahar vin alb
  • 3 felii cascaval taiat subtire
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui taiat felii se da prin faina si se pune la rumenit intr-o tigaie unde am pus untul.

Cand e rumenit pe ambele parti adaugam sare, piper si vinul . Deasupra fiecarei felli de piept punem cate o felie de cascaval.

Cand cascavalul e topit,mancarica noastra e gata.

Se serveste foarte cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brasovence gratinate