Piept de pui cu crema de branza si foietaj

de La Ancuta in Pui, 3 Feb 2011 | 7210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu verdeturi
  • cimbru
  • cateva masline fara sambrui (optional)
  • 12 felii de bacon
  • 2 pachete aluat foietaj
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crema de branza si foietaj:

Spalam carnea si o uscam cu un servet.

Crema de branza o amestecam cu cimbrul uscat si cu masline taiate bucatele.

Taiem la fiecare bucata de carne cate un buzunar pe lungime. Condimentam apoi carnea cu sare si piper si umplem buzunarul cu o lingura de crema de branza.

Infasuram apoi carnea in bacon. Eu am folosit 2 felii la fiecare bucata de piept.

Aluatul dezghetat il tintindem pe masa de lucru si il taiem patrate destul de mari (atat cat sa poata fi invelita cate o bucata de carne).

Invelim fiecare piept de pui in aluat si lipim bine marginile.

Punem pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in tava unsa cu ulei)

Ungem deasupra cu ou batut.

Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.

Noi am mancat cu o garnitura de cartofi cu mustar si salata Coleslaw.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crema de branza si foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si pulpe in sos