Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan

de Valclaudia in Pui, 6 Iul 2014 | 6459 vizualizari

 

de la Bya am preluat reteta pieptului de pui preparat astfel. Merci, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare, piper, curry dupa gust
  • cca 3 linguri nuca de cocos rasa
  • 3-4 linguri de ulei pentru prajit
  • cca 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • cateva boabe de piper negru
  • 3 linguri seminte de susan
  • 3 linguri ulei pentru calit cartofii
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja (in apa cu sare), pana patrunde usor furculita in ei.

Pieptul de pui se spala si se tamponeaza cu servetele absorbante.

Se taie felii cat mai subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si praf de curry dupa gust.

Trecem feliile de pipet de pui prin nuca de cocos si le prajim in tigaie in ulei incins, la foc iute pana capata aspect de rumen.

Se scot pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.

Cartofii fierti se trec prin jet de apa rece, apoi se curata de coaja si se taie bucati.

Calim ceapa si ardeiul in ulei, adaugam semintele de susan, amestecam in continuu sa nu se arda susanul, adaugam carofii taiati, asezonam cu sare si piper, oprin focul si presaram patrunjel proaspat tocat.

O bunatate...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu pesmet panko