Piept de pui cu piure de cartofi

de Bunica in Pui, 6 Feb 2014 | 3879 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • un cartof potrivit
  • 20 g. unt
  • 50 m. lapte
  • sare
  • piper
  • 1 morcov murat
  • putin patrunjel uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu piure de cartofi:

Cartoful se curata,spala,taie in 8 si se pune la fiert.

Este fiert cand intra furculita in el.

Cand este fiert se paseaza si se amesteca impreuna cu untul si laptele.

Carnea se pune la fript in Dry cooker cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Cand este fripta se sacote din tigaie ,se sareaza si pipereaza.

Morcovul murat se da pe razatoarea mica.

Farfuria se monteaza:morcovul ras pe care se pune piureul de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Piureul l-am pus cu poshul,dar poate fi pus si cu inel sau cu ce forma se doreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.02.2014, 22:34

Pe gustul meu

deyutzky 1

07.02.2014, 08:56

Buni, ce mancarica buna ai pregatit!

Bunica 1

07.02.2014, 15:05

Am fost pe repede-nainte,deyutzky)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]