Piept de pui cu sos Gorgonzola

de Bucataras Medi in Pui, 25 Iun 2012 | 13356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • Pentru sos
  • 150 g branza gorgonzola
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos Gorgonzola:

Pieptul de pui se spala,se lasa la scurs si apoi se taie fasii mai mari.Se condimenteaza cu sare si piper si apoi se frig intr-o tigaie (eu am folosit tigaia Delimano si nu a fost nevoie de  ulei).Se intorc bucatile de carne de pe o parte pe alta lasand sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.Cand sunt frumos  rumenite si bine facute se scot pe un platou.

Ne ocupam de sos.............intr-o tigaie topim untul apoi adaugam branza taiata bucatele mici.Lasam sa se topeasca si branza si adaugam smantana treptat..Amestecam bine  si apoi stingem totul cu lapte.Condimentam dupa gust cu sare si piper .Amestecam  si apoi turnam sosul peste pieptul de pui.

Am servit alaturi de o garnitura de dovlecei fripti si asezonati cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta