Piept de pui cu sos Gorgonzola

de Bucataras Medi in Pui, 25 Iun 2012 | 13444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • Pentru sos
  • 150 g branza gorgonzola
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 g smantana
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos Gorgonzola:

Pieptul de pui se spala,se lasa la scurs si apoi se taie fasii mai mari.Se condimenteaza cu sare si piper si apoi se frig intr-o tigaie (eu am folosit tigaia Delimano si nu a fost nevoie de  ulei).Se intorc bucatile de carne de pe o parte pe alta lasand sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.Cand sunt frumos  rumenite si bine facute se scot pe un platou.

Ne ocupam de sos.............intr-o tigaie topim untul apoi adaugam branza taiata bucatele mici.Lasam sa se topeasca si branza si adaugam smantana treptat..Amestecam bine  si apoi stingem totul cu lapte.Condimentam dupa gust cu sare si piper .Amestecam  si apoi turnam sosul peste pieptul de pui.

Am servit alaturi de o garnitura de dovlecei fripti si asezonati cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batute de pui