Piept de pui in crusta de grisine

de -Licurici- in Pui, 16 Oct 2015 | 2941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 g grisine cu cascaval
  • 350 g iaurt grecesc
  • 3 castraveciori murati
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de grisine:

Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.

Grisinele le-am maruntit.

Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.

Am bagat tava in cuptor, 20 min.

Cealalta jumatate de iaurt am amestecat-o cu castraveciorii taiati bucati mici.

Am servit fasiile din piept de pui cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de grisine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume