Piept de pui la cuptor cu Gouda

de Satisfyyourcravings in Pui, 6 Apr 2014 | 5123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, fără piele și os, tăiat longitudinal în 2
  • 3 căței de usturoi, pisați
  • sare/piper
  • 1 lingură mix de ierburi uscate (busuioc, oregano, pătrunjel, rozmarin, salvie)
  • câteva felii Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu Gouda:

Pieptul de pui se acoperă cu sare, piper, usturoi și mixul de ierburi. 

Fiecare bucată se crestează de câteva ori, apoi se pune câte o feliuță de Gouda în fiecare crestătură. 

Se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde va rămâne pentru 20-25 de minute. 

Se servesc cu garnitură la alegere. Eu am optat pentru cartofi wedges și castraveți murați. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pranz contra cronometru