Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol

de silvi0ara in Pui, 19 Mai 2010 | 6097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol:

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.

Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.

Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.05.2010, 19:40

ma bag si eu la o portie sa stii

silvi0ara 1

19.05.2010, 20:03

Sigur rocsi,te astept si pe tine.

Bunica 1

19.05.2010, 21:51

haaaaaa! am gasit si eu o reteta ,sa o prepar ,sa o mananc si sa nu se supere nutri e foarte dietetica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]