Pui pe pat de sare

de brunetica in Pui, 20 Oct 2011 | 4482 vizualizari

 

O reteta usoara si foarte sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • un pui ( pulpe , copanele) ,
  • sare grunjoasa,
  • piper  .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Taiem puiul ( daca sant pulpe sau copanele nu le taiem ) il parlim , il spalam, il condimentam cu un pic de piper fara sare, pentru ca o sa isi traga sarea necesara de la patul de sare .

Intr-o tava asezam un strat de sare grunjos cam de vreo 2-3 degete grosime si asezam bucatile de carne. Dam la cuptor pentru circa 50-60 minunte. Nu adaugam ulei sau unt, pentru ca puiul se va face in sucul propriu. O sa va iasa o carne frageda si foarte gustoasa. Si in special sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]