Piept de pui la tigaie cu spanac

de Valclaudia in Pui, 4 Mai 2015 | 3997 vizualizari

 

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie cu spanac:

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.

Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.

Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.

Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.

Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.

Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de ciuperci