Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 3705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat .
  • 1 ou .
  • faina .
  • oregano .
  • rozmarin .
  • marar uscat .
  • sare,
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper  apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pergament si se da la cuptor.Se intoarce de pe o parte pe alta si se lasa pana cand se rumeneste.

Alaturi de o garnitura si o salata este un pranz perfect.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

ela pai sa faci foamea cu atatea bunatati pe aici?.....nu se poate............

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

Multumesc,Ina!

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:30

Vezi cum ma gandesc eu la tine Bunica?....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu chiftelute