Piept de pui umplut cu spanac

de katty in Pui, 24 Noi 2014 | 5099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 250 gr spanac congelat frunze(sau proaspat, curatat si spalat bine )
  • usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii intregi descojite
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac:

 Spalam pieptul de pui,il tamponam cu un servet absorbant ,apoi ,cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit taiem pe o parte in lungime fiecare piept ,formand un buzunar.Presaram sare si piper pe exterior si in interiorul buzunarelor.
Lasam spanacul sa se dezghete ,il taiem mai marunt si il amestecam cu usturoiul tocat fin ,sare ,nucsoara  si piper(Daca folosim spanac proaspat il curatam , il spalam si il oparim 2 minute in apa cu sare , apoi il scurgem bine )
Inchidem buzunarele cu jumatati de scobitori si prajim pieptul rapid pe ambele parti in uleiul incins.Scoatem pieptul de pui si il punem intr-un vas termorezistent impreuna cu uleiul .

Turnam deasupra conserva de rosii mixata,sare,zahar ,piper si dam la cuptor.Lasam zece minute ,apoi adaugam vinul caldut si busuiocul.Lasam pana scade sosul .
Servim pieptul de pui cu sos de rosii si tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]