Piftele de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 19532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 morcovi,
  • 1 capatina usturoi,
  • o legatura de patrunjel,
  • cimbru,
  • 4 oua,
  • pesmet,
  • delikat.
  • Ulei pentru prajit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de cartofi:

Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc

Dam si morcovul pe razatoarea mica,usturoiul la fel.Spargem oualele,tocam patrunjelul si il adaugam,cimbru,pesmet,delikat.

le dam forma dorita si le prajim in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare