Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2014 | 5014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1/3 praz
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper si condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz:

Se toaca ceapa,  prazul si se pun la calit in ulei. Ciupercile curatate le taiem cat de marunt dorim.  Dupa ce am calit ceapa si prazul punem o parte din marar si patrunjel, adaugam ciupercile si lasam compozitia pe foc pana se inmoaie toate si scade apa din ele .Pieptul de pui dat prin  masina de tocat se amesteca cu  cele doua oua batut, sare, piper, condimente plus restul de patrunjel si marar tocate. Dupa ce s-au racit ciupercile  le amestecam cu carnea  de pui si pesmetul. Lasam pentru 15 minute sa se intrepatrunda aromele  dupa care trecem la modelat si le punem la prajit.  Se pot servi reci sau calde cu garnitura sau diverse sosuri. 

Sunt delicioase si usor de facut

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din piept de pui cu ciuperci si praz" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in aluat, preparate la multicooker