Pilaf cu carnita de pui

de onuta in Pui, 9 Iul 2010 | 6005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 2 cepe (de preferat rosii)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cana de orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita de pui:

Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.

Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.

Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in care a fiert puiul.

Se pune si piperul, se potriveste cu sare si se baga la cuptor.

Cand a scazut bine si a prins o culoare frumoasa deasupra, se scoate. Se presara patrunjel verde deasupra.

Se serveste alaturi de o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume