Pilaf cu ciuperci

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 11 Sep 2012 | 5341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 3 ardei
  • 4 rosii
  • 1 cutie ciuperci
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Intr-o cratita se pune uleiul si se pune la calit ceapa curatata si tocata 2-3 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se pun la calit si ardeii si morcovii curatati si taiati.

Se pune apa si se fierbe 10-15 minute.

Se pune si orezul spalat, se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute amestecand mereu sa nu se prinda.

Se pun si rosiile tocate si ciupercile si se mai fierbe 5 minute.

Se potriveste de gust si se introduce in cuptorul preancalzit 10-15 minute sa scada si sa prinda o culoare frumoasa.

Este  buna asa sau garnitura la o friptura cu o salata sau muraturi!

La mine a fost garnitura la pulpe de pui la cuptor la farfuriile pentru parastas.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi