Pilaf cu legume

de ionela2682 in Mancaruri de post, 11 Mar 2010 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez 1 cana
  • supa sau apa 4 cani
  • mazare
  • pastarnac
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Se curata legumele si se toaca dupa care se calesc in putin ulei (mai putin mazarea).

Se adauga supa si orezul spalat dinainte, mazarea si se continua fierberea pana scade si se ingroasa amestecand continuu sa nu se lipeasca.

Se serveste cald neaparat alaturi de acrituri.

TIPS-URI

1

poate fi o excelenta garnitura pentru 2-3 cabanosi la gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume