Pilaf cu legume si carne de pasare

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 5603 vizualizari

 

Aroma si culoare.

 

INGREDIENTE

  • o cana cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3 fire de ceapa verde
  • carne pui ( 1 kg )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carne de pasare:

    Carnea de pui se spala si se fierbe in apa cu putina sare, aruncandu-se prima apa, dupa 2-3 clocote )

    Cand e fiarta o scoatem deoparte, o condimentam si o rumenim intr-o tava tip gril, fara grasime.

    Supa obtinuta o masuram, lasand in oala echivalentul a 4 cani si jumatate ( pentru ca mai scade cand fierbem legumele). Adaugam morcovul, ardeiul si ceapa tocate si lasam sa fiarba si acestea, apoi turnam orezul spalat in prealabil. Dam focul mic si lasam sa se umfle orezul. Apoi oprim focul si acoperim oala, ca orezul sa-si definitiveze forma.

    Servim cu carne de pui si patrunjel din abundenta.

    Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimenteaza carnea de pui cu sos de soia si va avea un gust deosebit, capatand totodata fragezime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor