Pilaf cu legume si carne de pasare

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 5922 vizualizari

 

Aroma si culoare.

 

INGREDIENTE

  • o cana cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3 fire de ceapa verde
  • carne pui ( 1 kg )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carne de pasare:

    Carnea de pui se spala si se fierbe in apa cu putina sare, aruncandu-se prima apa, dupa 2-3 clocote )

    Cand e fiarta o scoatem deoparte, o condimentam si o rumenim intr-o tava tip gril, fara grasime.

    Supa obtinuta o masuram, lasand in oala echivalentul a 4 cani si jumatate ( pentru ca mai scade cand fierbem legumele). Adaugam morcovul, ardeiul si ceapa tocate si lasam sa fiarba si acestea, apoi turnam orezul spalat in prealabil. Dam focul mic si lasam sa se umfle orezul. Apoi oprim focul si acoperim oala, ca orezul sa-si definitiveze forma.

    Servim cu carne de pui si patrunjel din abundenta.

    Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimenteaza carnea de pui cu sos de soia si va avea un gust deosebit, capatand totodata fragezime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu legume si piept de pui