Pilaf cu pulpe de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2013 | 8970 vizualizari

 

Bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe intregi
  • un pahar de orez
  • 3 pahare de apa
  • 1 ceapa
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • curcumma
  • praf de chilly
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pulpe de pui:

Pulpele se curata de piele , se spala, se taie si se pun la fiert 20 min.

Le punem in wok , le condimentam cu sare piper, praf de chillysi punem un polionic de apa (in care au fiert). le lasam pana scade apa si se rumenesc.

Morcovul se rade, ceapa si ardeiul se taie cubulete, se calesc toate in ulei, se adauga orezul si apa. Se lasa la fiert,la foc mic, acoperit pana scade toata apa.

 

TIPS-URI

1

Nu se amesteca in orez , ca se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]