Pilaf de conopida

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 7521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 lingura cu varf ardei kapia macinat de la borcan
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de conopida:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se da deoparte.

Conopida se desface buchetele si se spala.Florile de conopida se taie marunt cu cutitul iar tulpinile se toaca cu robotul cu cutitul in forma de S.

Se pune conopida peste ceapa ,se adauga ardeiul,mararul,se potriveste de sare si piper si se pune o ceasca cu apa(100 ml).

Se acopera cu capacul si se da la inabusit la foc mic,amastecand din cand in cand,pana este facuta conopida.La nevoie se mai adauga apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui