Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit

de Andrei Craitoiu in Pui, 10 Apr 2009 | 39966 vizualizari

COMENTARII (15)

ANCA 1

09.03.2009, 10:42

Andrei, arata super pilaful!! si eu il prepar asemanator, de cartofi nu stiam, voi incerca si varianta asta!

Flori 1

28.03.2009, 11:06

Arata de milioane!!! Da' si prezentarea e super!!!

Bunica 1

02.07.2009, 21:40

Nu ne mai rasfeti cu nimic?

danygospodina 1

14.11.2009, 07:02

Andrei, sigur nu ai deschisa o pensiune?
Si ma uit la asa ceva de dimineata, pe stomacul gol...!!! Ma duc sa iau o gura de apa, sa ma racoresc! Bine ca e sotul plecat, sa nu ma vada, iar mi-ar spune ca "stau noaptea pe Bucataras".

Mitinita 1

21.10.2010, 01:01

apetisant!

adry88 1

08.05.2011, 13:25

reisnaor_2006 1

20.06.2014, 15:03

imi lasa gura apa

anutz 1

25.06.2014, 16:25

este deliciaosa! eu am facut-o in vas yena si a iesit buuuna. am pus ceapa verde in schimb si carne de porc pe care am calit-o putin in prealabil.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mustar si bacon