Piure de cartofi

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 9448 vizualizari

 

Iata cum fac eu piureul de cartofi si este tare pufos si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • un varf de cutit sare
  • 2 linguri margarina rama
  • 100 ml . lapte
  • 1 ou crud
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Se spala si se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si un varf de cutit de sare .

Se fierb acoperiti cu un capac  aproximativ 30 de minute.

Se scurg  cartofii de apa si se adauga margarina si laptele  fierbinte , se amesteca cu telul si la final se  adauga un ou crud proaspat , se amesteca pana devine pufos piureul nostru .

Este tare gustos , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se serveste cu friptura si muraturi sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi