Piure de castane

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 8890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet piure de castane
  • frisca la tub
  • betisoare colorate
  • rom
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de castane:

Amestecam piureul cu 50 g unt si 2 lingurite rom.Se pun gramajoare in pahare, ornate cu frisca si betisoare colorate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de castane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]